Forum CRUC
May 24, 2013, 12:40:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Nalazimo se i CHAT-amo svakim danom od 20h pa na dalje - svi ste pozvani :)

Home   Help Search Calendar Login Register Chat  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nativni propolis  (Read 4110 times)
Vensla
Global Moderator
Full Member

« on: February 20, 2010, 12:06:18 AM »

by katja20
Evo tek sam nedavno čula za njega, ja sam ga nedavno počela koristiti, puno se bolje osjećam,imam puno više snage i manje grčeva a jako malo vremena ga koristim.A i čula sam da je i drugima pomogao pa eto

Istražite na
http://hedera.hr/

by dany9
Kako ga uzimate, kao kapsule i ako da koliko puta dnevno. Kakvo je pakovanje i za koji vremenski rok, te kako se uzima, prije jela poslije...

by katja20
E sad, meni je općenito bolje i bolje se osjećam ali čini mi se da mi malo izaziva crijevne probleme (vjetrove i peckanje), sad pretpostavljam da je to od toga jer sam ga prestala uzimati na 2 dana i s tim je i to prestalo. A šteta, a u početku sam se super osjećala.

Ali navedeno je da je to prirodni proizvod, nema štetnih pojava kod preporučenih doza ali da se svakako treba savjetovati sa svojim liječnikom, jedino ga osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti, uostalom sve piše na gore navedenoj stranici, da, to su kapsule, u bočici ih ima 60,ja sam uzimala 4x dnevno neovisno o hrani, sad uzimam jednu.
Isplati se probati, imaju čak i vitamine na prirodnoj bazi koja crijeva lako probavljaju.Samo se bojim piti kad su mi crijeva očito 'alergična' na sve!Inače znam curu, ima kolitis isto, pije samo to i Pentasu već duže vrijeme i super joj je.Tako da ko želi isprobati, neka isproba. Moram napomenuti da su moja crijeva stavrno jaaako osjetljiva,puno osjetljivija od vaših.Bar sam tako stekla dojam po vašim pričama.Moja crijeva već 5 godina nisu bila u remisiji, ono pravoj,samo sam imala poboljšanje.

Idriel
Newbie
*

Email
« Reply #1 on: October 12, 2010, 10:25:02 AM »

Oila.
Cim vidim da ima malo krvi i da bi se moglo pogorsat. da bi mogao doc napad.
Odmah idem po Nativni propolis u kapuslama. I odmah mi sve smiri i ubije pokusaj zlog napada.

tako da od kad to koristim 0 zlih jakih napada.

to nije rjesenje bolesti. ali zato odlicno zaustavlja upalu da se nemoze prosirit i odmah se ubrzo i upala ugasi.

barem je tako kod mene.

Nista mi jos nije pomoglo kao nativni propolis.
dodolina
Guest
« Reply #2 on: October 12, 2010, 10:40:25 AM »

Oila.
Cim vidim da ima malo krvi i da bi se moglo pogorsat. da bi mogao doc napad.
Odmah idem po Nativni propolis u kapuslama. I odmah mi sve smiri i ubije pokusaj zlog napada.

tako da od kad to koristim 0 zlih jakih napada.

to nije rjesenje bolesti. ali zato odlicno zaustavlja upalu da se nemoze prosirit i odmah se ubrzo i upala ugasi.

barem je tako kod mene.

Nista mi jos nije pomoglo kao nativni propolis.
[/

onda sv bacimo ljekove i svii na propolis....eto imamo lijek protiv upale...
Idriel
Newbie
*

Email
« Reply #3 on: October 12, 2010, 12:23:42 PM »

mislim da su to pojedinacni slucajevi kojima ce pomoc (ipak ima tona varijacija na koj nacin bolest napada tako da ono).

a tko oce moze probat pa vidit.  bleh
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: