Forum CRUC
May 22, 2013, 05:56:28 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: welcome Dobrodošli na CRUC forum - registrirajte se...

Home   Help Search Calendar Login Register Chat  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: purisan granule????????????  (Read 2532 times)
kalina
Jr. Member
**

« on: October 01, 2011, 09:20:43 PM »

ugl dobijem na rebru onaj papiric za narudzbu za kolonoskopiju, i prepisu mi na recept purisan granule, a u uputstvima za njih pise: ne koristiti ako ,bla bla,bolujete od uc ili crona
 cheer
dodolina
Guest
« Reply #1 on: October 01, 2011, 11:52:50 PM »

ugl dobijem na rebru onaj papiric za narudzbu za kolonoskopiju, i prepisu mi na recept purisan granule, a u uputstvima za njih pise: ne koristiti ako ,bla bla,bolujete od uc ili crona
 cheer

glupost..to daju za ciscenje i one su na biljnoj bazi..meni osobno najbolje i nemam grceva od njih!
ja kad bi obadavala te nuspojave od ljekova koje pijen ne bi ni primirisala tbl za jetru protiv odbacivanja organa...ugl jedna od nuspojava je zatajenje srca...
kalina
Jr. Member
**

« Reply #2 on: October 02, 2011, 07:09:46 PM »

a ispovracala sam se ko pas ,izas,slabo mi je ....a imamn  osjecaj da se bas i nisam nesto ocistila....vise mi je izaslo kroz usta nego kroz guzicu,a drzala sam se svega sto su napisali  :(
popizdit cu ako me sutra ne budu mogli pegledati
ne mogu vise vode pitti ,tresem se od toliko vode  sad
BAMBI3
Full Member

ninic.nina1969@yahoo.com BAMBI3
« Reply #3 on: October 02, 2011, 09:15:24 PM »

a ispovracala sam se ko pas ,izas,slabo mi je ....a imamn  osjecaj da se bas i nisam nesto ocistila....vise mi je izaslo kroz usta nego kroz guzicu,a drzala sam se svega sto su napisali  :(
Da li ti netko od ukućana može napraviti klistir (samo od prokuhane vode) ti na podu klekneš, mogu upotrijebiti i veću špricu, stavi se barem 1/2 litre vode koliko možeš izdržati, onda se okreći na lijevi i na desnu stranu malo skači pa zatim na wc.
I meni je problem to povraćanje.
zoom zoom
Full Member

« Reply #4 on: October 02, 2011, 09:34:46 PM »

meni je ok s purisanom, bolje nego gorke soli 6 litara u 3 sata, toliko tekućine ne popijem u tjedan dana...a dan ranije mi krenu s onom slatkom tekućinom, taman saniram muku s kremicama i tuširanjem a onda ujutro opet u 5 krenem s gorkom soli da se očistim najkasnije do 9. prestrašno.
a kod purisana kombinira se mineralna i čaj, to mi je skroz podnošljivo. jedino ne jedem ništa lisnato 3 dana prije pregleda, to se zalijepi za stijenke pa sporije otputuje u nepovrat. mrkvici šibam sve po spisku, spomenem i mamu i tatu od mrkve i sve u rodu. ali kažu da je to jedna od lakše probavljivih namirnica.
dodolina
Guest
« Reply #5 on: October 04, 2011, 12:33:57 AM »

Da li ti netko od ukućana može napraviti klistir (samo od prokuhane vode) ti na podu klekneš, mogu upotrijebiti i veću špricu, stavi se barem 1/2 litre vode koliko možeš izdržati, onda se okreći na lijevi i na desnu stranu malo skači pa zatim na wc.
I meni je problem to povraćanje.
ja mislin da to nije pametno da radi neko ne strucan..ipak su crijeva u pitanju i to bolesna crijeva....
radje cepic...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: